Gå till innehåll
Svenska Flygsportförbundet
Svenska Flygsportförbundet
2023 års unga ledare är  t vä Robin Dorbell (Borås Segelflygklubb) t hö Tommy Nilsson Hedman (Fenix Skärmflygklubb).

2023 års unga ledare är  t vä Robin Dorbell (Borås Segelflygklubb) t hö Tommy Nilsson Hedman (Fenix Skärmflygklubb).

Robin & Tommy är årets unga ledare.

Svenska Flygsportförbundet har utsett årets unga ledare som för 2023 blev Robin Dorbell (Borås Segelflygklubb) och Tommy Nilsson Hedman (Fenix Skärmflygklubb).

De får 10 000 kr var i stipendium.

Tommy Nilsson Hedman, Fenix Skärmflygklubb

Tommy är en exceptionell och engagerad ledare inom skärmflygsporten. Han besitter en imponerande uppsättning egenskaper, inklusive empati, engagemang, säkerhetsmedvetenhet och pedagogisk skicklighet. Dessutom verkar han vara en positiv och inspirerande kraft som har gjort en betydande inverkan på både erfarna och nya medlemmar inom Fenix Skärmflygklubb.

Det är beundransvärt att se hur Tommy tar sig tid att stötta och coacha andra, särskilt när det gäller att hjälpa nybörjare och de som kanske har förlorat självförtroendet. Hans insatser med att erbjuda extra utbildningsmöjligheter för nya piloter visar på hans dedikation och engagemang för gemenskapen.

Tommy Nilsson Hedman (Fenix Skärmflygklubb) har utsetts till 2023 års unga ledare.

Tommy Nilsson Hedman (Fenix Skärmflygklubb) har utsetts till 2023 års unga ledare.

Tommy verkar vara en förebild inte bara i luften utan också som en kamrat och mentor. Hans förmåga att skapa en lugn och sammanhållen atmosfär och hans betoning på säkerhet är avgörande för att främja en positiv och hälsosam kultur inom skärmflygsporten.

Det är verkligen välförtjänt att Tommy blir en av Svenska Flygsportförbundets unga ledare 2023. Hans mångsidighet som ledare, instruktör och kamrat gör honom till en ovärderlig tillgång för skärmflygsporten och Fenix Skärmflygklubb.

Robin Dorbell, Borås Segelflygklubb

Robin är en framstående förebild inom Borås Segelflygklubb och visar en imponerande mångsidighet som lärare, skolchef och styrelsemedlem i klubben och i segelflygförbundet. Han utmärker sig som en positiv, inspirerande och driven ung ledare med en framåtanda och kunskap som motiverar andra. Hans dedikation sträcker sig från att delta i styrelsearbete till att engagera sig i prova-på starter och dela med sig av sin flygglädje. Robin är en eldsjäl för flygning och en nyckelperson i Borås Segelflygklubb, där han fungerar som en förebild för många med sin uppmuntrande attityd. Hans insatser har även bidragit till att flera personer har tagit segelflygcertifikat, vilket tydligt visar på hans positiva inflytande inom klubben. Robin, vid 34 års ålder, är en ung ledare med enastående egenskaper som gör honom oumbärlig för gemenskapen.

Robin Dorbell (Borås Segelflygklubb) har utsetts till 2023 års unga ledare.

Nominera nästa års unga ledare!

Nominera nästa års unga ledare här.

Publicerad: 2023-12-02

Senast uppdaterad: 2023-12-02

Författare: Kjell Folkesson

Postadress

Svenska Flygsportförbundet
Kivra: 802014-7164
106 31
Stockholm

Ekonomi

Bankgiro 5750-0100
Swish 1230081091

Svenska flygsportsförbundet logotyp