Gå till innehåll
Södra Norrlands Flygsportförbund
Södra Norrlands Flygsportförbund

Infoträff med RF SISU och FSF

Våra nya kontaktpersoner på RF SISU i Västernorrland bjöd in till infoträff.

Håkan Melker i Sundsvall och Jonas Lindgren i Örnsköldsvik är Flygsportklubbarnas nya kontaktpersoner hos RF SISU i Västernorrland. Håkan har hand om klubbarna i Medelpad, och Jonas har klubbarna i Ångermanland.

Torsdagen den 21 januari bjöd Håkan och Jonas in till en digital infoträff för flygsportklubbar i Y-län där även Kjell Folkesson på FSF centralt deltog. Förutom att alla fick berätta lite om sig själva och verksamheten i sina klubbar fick vi en allmän genomgång från Jonas av Strategi 2025. Dessutom berättade Kjell lite om arbetet hos FSF centralt med att formulera strategierna för flygsporten i enlighet med strategi 2025.

Som vanligt märks ett behov av att resonera om våra olika förutsättningar, möjligheter och svårigheter då vi möts på olika sätt. Det känns i alla fall som att klubbarna i Västernorrland har en ambition att ta sig framåt för att utveckla sin verksamheter.

En del i detta är att använda våra kontaktpersoner på RF SISU. De vill gärna hjälpa oss, och gör dessutom gärna ett besök hos klubbarna då förutsättningarna för detta blivit bättre.

Kontaktuppgifter till Håkan och Jonas finner du under "Lathundar" i menyn.

Publicerad: 2021-01-26

Senast uppdaterad: 2023-01-03

Författare: Kjell Folkesson

Postadress

Södra Norrlands Flygsportförbund
c/o Anders Dillner
Kuskvägen 38
857 51 Sundsvall


Kontakta oss

+46 707272106
anders.dillner@hotmail.com