Gå till innehåll
Svenska Skärmflygförbundet
Svenska Skärmflygförbundet

Ny styrelse Skärmflyg förbundet

På årsmötete som ägde rum 26 mars valdes en nygammal styrelse.

Som varje år på våren så även i år hade SSFF sitt årsmöte 26 mars. Mötet ägde rum digitalt och det deltog piloter från många klubbar. Det blev 36 röster av totalt 52 röster. Det finns en klar förbättringspotential när det gäller deltagande i årsmöten, speciellt med tanke på tillgängligheten i och med att möten sker digitalt.
På mötet valdes en nygammal styrelse. Några av tidigare styrelse medlemmar ställde upp på omval. Största förändring är att Viktoria avgick från ordförande posten.

Håkan Schwartz - Håkan valdes som ny ordförande och ersätter Viktoria. Han axlar även rollen som Teknisk chef. Håkan är med i Östersund, Åre Häng- och Skärmflygklubb och har börjat flyga skärm för ca: 1 år sedan. Han har stor erfarenhet av styrelsearbete och är även kontrollant av fallskärmsmatriell. Vi önskar honom lycka till i rollerna i styrelsen.
Anders Johansson - valdes som ordinarie ledamot och verksamhetschef. Anders som började flyga 2014 är medlem i Skärmflygklubben Göteborg och har även suttit i SFG:s styrelse en period. Vi önskar honom lycka till i rollen i styrelsen.
Yaacov Neselrot - Yaacov valdes som ledamot och kommer att ha ansvar för Kommunikation. Yaacov började flyga 2010 och är medlem i Skärmflygklubben Göteborg. Yaacov har varit i klubbens styrelse sedan 2013 och även varit klubbens ordförande i omgångar fram till idag.
Sune Cullberg valdes om som vice ordförande.
Staffan Rolfsson valdes om som kassör
Lotta Vikingsson valdes om som Utbildningsansvarig & ordförande utbildnings- och säkerhetskommittén
Magnus Lindfors valdes om som flygchef
Pär Smedberg valdes om som Ordförande paramotorkommittén
Bengt Pettersson valdes om som Ordförande tävlingskommittén

Publicerad: 2023-04-01

Senast uppdaterad: 2023-04-05

Författare: Yaacov Neselrot

Postadress

Svenska Skärmflygförbundet
Box 145
561 22 Huskvarna

Besöksadress


Kontakta oss

+46 8 234 123
kansli@paragliding.se